1. - 2. marts

København – Sydney


Efter 26 timers rejse ankom vi til Sydney lige efter midnat den 3. marts. Tidsforskellen er 10 timer, så for os føltes det som midt på eftermiddagen. Rejsen gik fint, bedre end ventet. Vi havde især frygtet de godt 13 timer, vi skulle sidde i Airbus’en fra Dubai til Sydney. Det føltes nu ikke så langt.


A-380 er en stor krabat. Man ser det, når man går ud af landgangsbroen. Der er endda to broer, en til Stuen og en til 1. sal. Stuen, der også kaldes Main Deck er for de rejsende på Monkey Class, det var også os, mens First Class og Business er på 1. sal. Der havde vi ikke adgang, så vi så ikke, hvordan der så ud. Flyet fra København til Dubai var nyt og bedre indrettet end den gamle 380-er vi fløj med fra Dubai til Sydney, bl.a. var sæderne bredere og tv-skærmene større. Man mærker i øvrigt ikke, at det er et stort fly, når man sidder i det. Man kan jo ikke se, at der er en etage ovenover.


Vel ankommet til Sydney, fandt vi en taxa, og taxaen fandt vores hotel, og receptionen skrev os ind og gav os nøgler til værelse 402. Det var ikke vild luksus, der mødte os. Basis, men vi havde planer om at være ude det meste af tiden, så det gik. I øvrigt var det første, vi mødte i vores soveværelse, en kæmpestor kakkerlak. Sådan, så følte vi os lissom hjemme igen. Det er utallige kakkerlakker, vi har slået ihjel i Afrika. Nu har vi så også prøvet det i Australien.