Road-trip i Danmark

Klik på bog-ikonet for at læse afsnittet om Rømø

Alt bohave, bortset fra det vi kan have i bilen og vores cykler, som hænger bag på, er nu opmaganiseret et sted ude i Hvidovre. Stamholmen er det vist.

Vi er på Rømø. I et lille 2-etagers rækkehus. Med 3 små værelser, hvor vi sover i det største. Det næststørste bruger vi som "walk-in closet". I det mindste står cykel-anhængeren. Hedder det i øvrigt det? 

Vi har køkken og bad, vi har terrasse med kuglegrill. Ikke verdens nyeste, men måske virker den, og vi har fred og ro og højt til himlens fugle. Som her på øen flyver ved egen kraft.

Vi har også en vaskemaskine. Den har vi endnu ikke fået til at virke, men Feriepartner Rømø har lovet at sende en tekniker i morgen. Måske lykkes det at få den fikset. 

Vi har til gengæld ingen opvaskemaskine, men en børste og et par gode hænder, der klarer det manuelt. Vi har heller ingen tørretumbler, men et stativ som tøjet kan hænges op på. Vi har klemmer med fra storbyen. Ilse Jacobsen's, I ved, de der hvide arkitektegnede. Uden rustent metal, udelukkende plastic.

Vi gik en tur til byen i formiddags. Vi skulle handle, fandt Dagli' Brugsen og fiskehandleren på havnen. Det første, der slog os, var stilheden. Ingen trafikstøj, ingen biler over for rødt lys, ingen cykler på fortovet, men blot stilhed. Og mørkt er det om natten. Bælgmørkt. Kan se stjernerne i Mælkevejen.

Nomadelivet er begyndt.