Bustur i New Zealand

Vi havde meget længe ønsket os en tur til New Zealand. Vi havde hørt så meget godt om landet fra mange forskellige, og absolut troværdige kilder, at det måtte være et besøg værd.


Sædvanligvis klarer vi planlægningen af vores ture ud i verden ved hjælp af internettet og diverse booking-websites. Undtagelsen er dog de destinationer, hvor vi aldrig har været før. Det blev derfor også tilfældet med New Zealand. Vi havde aldrig været der. Det var i øvrigt det sidste kontinent, vi manglede for at have været på den alle syv. Vi skulle altså have nogen til at arrangere det for os.


Vi havde egentlig booket en rejse hos Albatros. Men de tillod sig at aflyse deres tur fire måneder før afrejsen, så vi måttet alligevel ud at lede på nettet. Vi fandt et australsk selskab, der havde en rejse, der passede os tidsmæssigt.


Det var første gang overhovedet for os, at vi skulle på bustur. Det var vi noget betænkelig ved. Det gik nu egentlig fint. Turen forløb, som busture nu gør. Man er ikke selv herre over, hvad man vil lave, og det er på en måde fint. Så slipper man for en hel masse stillingstagen. Vi fulgtes med de andre deltagere, Turdirektøren og Buschaufføren.