Klik på billederne herunder for at se flere af samme slags

De finest fugle

De fineste fugle

De smukkeste solnedgange

De finest fugle
De finest fugle

Orkideer en masse

Det sidste kontinent


Vi havde meget længe ønsket os en tur til New Zealand. Dels fordi vi havde hørt så meget godt om landet fra mange forskellige, og absolut troværdige kilder, at det måtte være et besøg værd. Dels fordi New Zealand er en del af det syvende kontinent, Oceanien, og det var det eneste kontinent, vi endnu ikke havde sat fod på.


Nu skulle det så være. Og da vi alligevel skulle så langt væk, kunne vi ligeså godt tage et par dage med i Australien. Det blev Sydney. Med operahuset. Man tager da ikke til Australien uden at se operahuset. Man er vel lokalpatriot.


På vejen tilbage tog vi lige Sri Lanka med. Berit havde inviteret os til 50 års fødselsdag på Sri Lanka, og det kunne vi naturligvis ikke sige nej til.


Det blev en lang rejse, hele marts og den første dag i april. Det er lang tid siden, vi har været så længe væk. Sidste gang var vores lange rundrejse i Sydamerika over jul og nytår 1995-96.


Det er lang tid at være væk. Og der er mange indtryk, der skal synke ind efterfølgende. Her er nogle af dem.Kærlig hilsen

Anne Marie & Erik