Rundt i landet

I år havde Anne Marie sommerferie hele juli måned, og da Erik samtidig havde blokeret alt konsulent-arbejde i samme periode, havde vi alle muligheder for at gense vores jyske hjemstavn. 


Vi startede med en tur over til Annette i Århus for at se ”Sculptures by the Sea”, der foregår hvert andet år fra starten af juni til starten af juli. Det er en virkelig fin event. For to år siden var det i styrtende regnvejr, men i år var vi begunstiget af strålende solskin og over 30 graders varme. Årets sommeruge.


Senere tog vi nogle dage til Nykøbing Falster for at besøge Bodil, vores gamle veninde fra Afrika-tiden. Vi tog rundt på øerne, fandt en gourmetrestaurant i den yderste afkrog af Lolland, købte lokale økologiske produkter, sejlede på Maribo-søerne og så kongeørne, så flere skulpturer i Pederstrups park og tog i teatret for at  more  os over  Nykøbing-revyen. 


I slutningen af juli gik turen  så til Nordvestjylland. Svoger Anders havde fødselsdag, så han og Søster Hanne fik besøg. Anders har kvæg på græs inden for testområdet med vindmøller, så vi skulle da ind for at se til hans høveder. Når man sådan står ved foden at en vindmølle, kan man godt se, at de er store.


Hjemad gik turen rundt om Nørre Vosborg og vest-kysten, hvor vi nåede endnu en skulptur event, denne gang i Ringkøbing.


Og  endelig sluttede rundturen i det helt nye event- center,  Kongernes Jelling. Det er  absolut et besøg værd.


I september var vi i afsted igen, idet Henrik fyldte 50 år søndag den 6. september. 


Dagen før havde vi været i Vodskov i Vendsyssel, hvor Anne Maries ældste nevø (1 år ældre), hans kone og ældste søn blev bisat. En meget tragisk og traumatisk begivenhed for hele familien.